ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ 2023-2024

Το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια! (www.ayusaya.com) διοργανώνει για 24η χρονιά, το Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας, έναν ετήσιο κύκλο εκπαίδευσης ενηλίκων στην τέχνη της θεατρικής κούκλας. Το εργαστήριο ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουλίου και απευθύνεται σε καλλιτέχνες του θεάτρου, των εικαστικών, του χορού, αλλά και σε εκπαιδευτικούς, θεραπευτές και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να προσεγγίσει την τέχνη αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης. Μετά από ένα βασικό εισαγωγικό κορμό τεχνικών, τόσο κατασκευής όσο και εμψύχωσης, οι συμμετέχοντες δημιουργούν μια ατομική παράσταση η οποία παρουσιάζεται στο κοινό. Πολλοί από τους σημερινούς επαγγελματίες κουκλοπαίκτες έχουν ξεκινήσει την πορεία τους από αυτό.
Σχεδιασμός και διδασκαλία: Στάθης Μαρκόπουλος
Διεύθυνση: Παλαμηδίου 41, 10441 Ακαδημία Πλάτωνα, Αθήνα
Αναλυτικότερες πληροφορίες: https://ayusaya.blogspot.com/p/blog-page.html
Στα παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις περυσινές εργασίες.
Οι θέσεις συμμετοχής είναι πολύ περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενες/-νοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό: τηλ. 6977150305, e-mail: ayusayapup@gmail.com, FB: https://www.facebook.com/ayusaya
Να σημειώσουμε ότι το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια! διοργανώνει και δύο ακόμα κύκλους εκπαίδευσης, το Εργαστήριο Εμψύχωσης και Υλο-Ποίησης καθώς και το Εργαστήριο Μηχανικής Κουκλοθεάτρου και Αυτοματοποιητικής, οι οποίοι θα ανακοινωθούν λίγο αργότερα.